f

De Spiekpietjes: Een nieuwe Sinterklaastraditie

De Spiekpietjes, Een nieuwe Sinterklaastraditie!

©2019 Thaïs Vanderheyden

Dit boek is geïnspireerd op een oude Amerikaanse Santa Claus traditie. Het verhaal legt uit hoe Sinterklaas eigenlijk aan zoveel informatie over de kinderen komt. Wie vult dat grote rode boek eigenlijk aan???

 

Dat is het werk van de Spiekpietjes -kleine geheimzinnige Sinterklaashulpjes die zich elk najaar in huizen en klasjes verstoppen om te kijken welke kinderen braaf en heel flink zijn... Elke avond bellen ze al die informatie door met een kleine gsm naar de opschrijf-pieten in Spanje die het grote rode boek netjes aanvullen.
Het boek legt uit wie de Spiekpietjes precies zijn en geeft ook een paar handige tips om extra punten de scoren bij de Sinterklaasbrigade...

Het boek wordt geleverd met een (echt) Spiekpietje. Papa's & mama's, juffen, grootouders en grote zussen en broers mogen het Spiekpietje elke avond aan een nieuwe verstop-plaats helpen. Zo wordt de hele familie betrokken in de Sinterklaastraditie. 

 

Verder is er ook een 'De Spiekpietjes-facebookpagina' waar iedereen foto's van zijn Spiekpietje kan posten. De kinderen kunnen elke ochtend op zoek naar de Spiekpiet zodat ze weten van op welke plaats ze die dag bespied zullen worden.
Via facebook kunnen ze elke dag aan de Sint laten weten hoe het met zijn allerkleinste vriendjes gaat!

Op facebook ga je naar www.facebook.com/despiekpietjes!!

 


Zorg goed voor mijn Spiekpietjes & spread the word!!!

Grote Groet,

 

Thaïs

 

Related work