f

Prinses Pien 'De eerste'

Na enkele maanden (blog)stilte zit ik weer met beide handen aan mijn klavier. Het lag niet aan 'Writer's bloG' hoor. Eerder aan een orkaan van inspiratie. Ik heb me dan ook een ongeluk gewerkt sinds januari. Liters verf, meters papier en canvas en een ontstoken pees later ben ik zo gelukkig met het resultaat! Ik heb zin om het van de daken te gillen maar dat kan nu eenmaal niet. Dan is de primeur er vanaf en van die dingen... Even wachten dus... het is het meer dan waard! :o)

Maar in al die drukte bracht de postbode plots mijn eerste Prinses Pien binnen! 'Prinses Pien telt tot tien'. Even voorstellen:


Prinses Pien telt tot tien is het eerste boekje van een hele reeks. Het gaat over een prinses die ontzettend verwend is en nooit in de hoek moet. Ze krijgt altijd haar zin want het is een echte prinses.
Zo mag ze bijvoorbeeld ook gewoon de klas uit rennen als het daar te saai is naar haar goesting... Op die manier leert Prinses Pien natuurlijk ook niet tellen. Gaandeweg beseft ze dat ze heel wat fijne dingen mist door het gebrek aan kennis... verstoppertje, monopolie of samen taartjes bakken lukt niet zonder tellen.
Uiteindelijk komt alles goed hoor. Ze leert tellen en is weer helemaal blij :o)

Het boekje laat kinderen van 4 tot 8 jaar zien dat je een heleboel fijne en nuttige dingen leert in de klas! Je vindt het online en overal in de boekhandel!

Veel plezier ermee, vragen mogen steeds in mijn mailbox en laat gerust weten wat je ervan vindt!

x

Thaïs